Wie zijn wij?

Op onze parochie wordt de vormselwerking door een hele ploeg mensen gedragen:

De kerngroep
De vormselkern (Stefanie, Kevin & Kenzie) is de stuurgroep van deze vormselwerking. Deze groep coördineert de voorbereiding, is verantwoordelijk voor de groepsactiviteiten (en het weekend), het financieel beheer en werkt de vormselviering uit.

Parochie

Johan Vervaeke (parochie-assistent) en Nikolaas Vanneste (priester) ondersteunen vanuit de federatie Bredene-Vuurtoren de vormselwerking en zijn bereikbaar op de parochiaal secretariaten op De Caproen (Sas) en in de Oude Pastorie (Dorp).

Wat zijn tochtgenoten?

Wij, tochtgenoten, zijn een groep jongeren en volwassenen die gedurende het vormseljaar met de vormelingen op stap gaan. We stellen ons even voor op de infoavond, en tijdens de startdag leer je ons nog beter kennen. Wij helpen bij vormselactiviteiten en gaan mee op vormselweekend.  Maar het belangrijkste van al is dat wij een beetje jouw persoonlijke begeleiders worden dit jaar. We hebben oog voor de emoties en de gevoeligheden binnen de groep en we proberen attent te zijn. We zullen dit jaar regelmatig met jullie in contact staan en zijn ook naast de voorbereidingsmomenten bereikbaar voor een vraag, een babbel of een luisterend oor.

Medewerkers

Naast onze tochtgenoten hebben we ook nog een groep mensen die altijd klaar staan om een handje te helpen. Heb je zin om (als ouder) mee te werken op één of andere manier… laat het ons dan weten. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugde.